Cum mă înscriu?

 

Dacă: 

 

​1. faci parte din următorele categorii: 

 

  • angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau partiala), care asigura managementul strategic si care ocupa pozitii de management (manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie, etc);

  • antreprenori care isi gestioneaza propriile afaceri;

  • angajati cu contract individual de munca, (cu norma intreaga sau partiala), din departamenele de resurse umane.

2. lucrezi într-o companie care are codul CAEN intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC, cu sediul în judetele Buzau, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea si Constanta. Consulta lista Codurilor CAEN aici!

INSCRIE-TE AICI!

Te așteptăm în cadrul proiectului „Profesionisti 2020”, pentru a beneficia de un pachet de servicii adaptat nevoilor tale.

In vederea inscrierii la activitațile derulate în cadrul proiectului, poți completa urmatoarele documente: 

Și ni le poți trimite pe email, alaturi de copie CI și certificatul constator al societății în care ești implicat (antreprenor sau angajat),  la adresa : profesionisti2020@4change.ro.

Ulterior vei fi contactat de care unul dintre membrii echipei de proiect pentru a ne cunoaște, pentru confirmarea și completarea dosarului de înscriere. Selectia candidatilor se va realiza conform Metodologiei de recrutare si selectie a Grupului Tinta, ce poate fi consultata AICI.

Va multumim pentru transmiterea mesajului! In cel mai scurt timp vei fi contactat de care unul dintre membrii echipei de proiect pentru a ne cunoaște.