Mini MBA

Mini MBA

MBA-ul Strategic 2020 are ca rol dezvoltarea si exersarea abilitatilor de management strategic a cel putin 50 de persoane, care au participat anterior la programul de formare în domenii precum Inspector de resurse umane, Competențe antreprenoriale, Manager sau Manager de proiect.

 

Programul este structurat ca un workshop interactiv cu durata de 5 zile (40 de ore) și include module teoretice care abordează, din perspectiva managementului strategic, concepte precum: Marketing, Vânzari, Producție, Logistică, Resurse Umane, Finanțe, Management operațional etc.

 

Modulele teoretice vor fi dublate de module practice realizate în cadrul Aplicației Antreprenor 2020 în care participanții sunt implicați direct în procesul decizional și conducerea unei afaceri realist simulate, pe parcursul a 4 cicluri anuale de business. Simularea de afaceri include elemente precum piața, concurența, legislație dar și fluctuații de preț, de personal sau evenimente ce tin de forța majora, iar particpanții la cursul de mini MBA își vor putea testa deciziile de business și vor vedea care sunt urmările acelor decizii în anumite situatți de mediu extern și intern.

Vor fi organizate 2 sesiuni de Mini MBA Strategic 2020, fiecare cu aproximativ 25 de participanti.

*** In vederea participării la programul de business coaching este necesară participarea la un curs de formare profesională din cadrul programului.